Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

DAN CHISU impreuna cu Agentia No Surprises, va invita la cursul

Lectii pe muchie de tigaie

Te-ai imaginat vreodata sculptand in unt, sau pregatind creveti Sihanoukville
doar pentru a-ti impresiona clientii, partenerii sau prietenii?

Daca iti doresti sa transformi acest moment important din viata ta, intr-un adevarat spectacol, DAN CHISU, impreuna cu Agentia No Surprises, va invita la cursul: Lectii pe muchie de tigaie!

Dan Chisu, barbatul din spatele succeselor “Dakino” si “Anonimul”, realizatorul emisiuni "Exist, deci mananc”  pentru Realitatea TV, autorul volumului “Singur sub dus”, si a volumului “Retete pe muchie de tigaie”, editorialist si cronicar gastronomic pentru Cotidianul, … ne va invata sa gatim mai bine! Timp de 4 saptamani consecutive, in sesiuni de cate 2 ore, Dan Chisu va va dezvalui “secrete” stiute sau mai putin stiute.
Tehnica de lucru, taiat, razuit, portionat sau realizarea unei retete de la concept la montarea in farfurie, sunt doar cateva din secretele dezvaluite de catre Dan Chisu in cadrul cursului: Lectii pe muchie de tigaie!
Un alt element important abordat in timpul cursului: alegerea vinului potrivit!

Se vor organiza 4 echipe de lucru iar fiecare statie de lucru va avea cutite, tigai, condimente, sorturi, servete, impreuna cu produsele alimentare necesare.

La final se vor oferi diplome de participare, ustensile de bucatarie, cartea “Retete pe muchie de tigaie” a  D-lui Dan Chisu, un CD cu filmari facute in timpul lectiilor si premii pentru cea mai buna echipa!

Costul unui curs: 500 euro/pers + TVA.

“Dan pare un barbat multiplicat. Azi e in bucataria Realitatii TV, maine adulmeca prin Columbia, ieri era in Delta, spre seara iti atata papilele in Esperanto, in weekend il citesti in 24-FUN. Cronici intre doua curse aeriene, povesti de feribot, degustari din cele mai ciudate bauturi sau neinventate feluri de bucate, cam toate astea il definesc pe vesnicul calator Chisu” – Alex. Sandulescu, director general 24-FUN.

Bucuresti, 2.11.2007

{mosloadposition user10}

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.