Urmează să te ocupi de o petrecere în cinstea unui prieten drag? Zilele de naștere pot fi prilejul perfect pentru distracție, timp de calitate petrecut împreună și momente demne de povestit peste ani. De aceea, organizarea eficientă este extrem de importantă.
O petrecere pe cinste nu are nevoie de foarte multe lucruri. Trebuie doar să te asiguri că nu lipsesc elementele esențiale unui party de zile mari. Iată care sunt acestea!
sursa foto
1. Muzica
Nicio petrecere nu poate exista fără muzică. Iar un party reușit are nevoie de un playlist pe măsură, pe placul sărbătoritului și al invitaților săi.
Pentru a pregăti o listă de piese echilibrată, introdu atât melodii celebre, care invită la cântat refrene și dansat cu entuziasm, dar și muzică de fundal, tip lounge sau chill, pentru clipele în care vă relaxați, discutați sau mâncați.
2. Activitățile distractive
În afară de muzică, discuții și dans, o petrecere de neuitat trebuie să conțină și alte activități. Cele mai tari petreceri încep cu jocuri interesante, provocatoare sau competitive, care mențin invitații activi și binedispuși.
Dacă nu știi pentru ce să optezi, poți lua un joc interactiv Cufărul Petrecerii, care include o serie de activități perfecte pentru un party între prieteni. Veți putea juca faimosul Beer Pong, dar și jocuri care vă vor face să vă amuzați copios, precum „21” sau „Niciodată nu am”. Toate acestea reprezintă și o ocazie minunată de a vă cunoaște și mai bine între voi.
3. Imortalizarea momentelor speciale
Orice petrecere organizată în cinstea sărbătoritului trebuie să rămână în istoria prieteniei voastre.
De aceea, o idee excelentă este să planificați un astfel de prilej. Poate fi vorba despre o cabină foto specială, cu accesorii și mesaje amuzante, sau un simplu aparat foto cu film sau stil Polaroid. Orice ai alege, toată lumea se va distra la maximum și va rămâne cu amintiri prețioase!
4. Barul și mâncarea
Pentru a susține ore întregi de distracție, va fi nevoie și de „combustibil”. Mai exact, este recomandat să pregătești un bar cu gustări și unul cu băuturi delicioase, ușor de personalizat în funcție de gusturile fiecăruia.
În ceea ce privește mâncarea, poți opta pentru mini-sandwichuri și tarte sărate, bruschete, pateuri din foietaj, felii de pizza, precum și dulciuri ușor de servit: eclere, brioșe, tarte cu fructe și mini-prăjituri.
Iar dacă vrei să surprinzi pe toată lumea prezentă la petrecere, organizează un bar tematic sau botanic. Pregătește mai multe tipuri de alcool, fructe proaspete și ierburi aromatice, precum și decorațiuni delicioase și colorate. Astfel, fiecare invitat își va putea personaliza băutura și va avea oportunitatea de a intra în rolul de barman.
5. Decorul
Pe lângă elementele de mai sus, orice petrecere are nevoie și de un decor specific. Indiferent de vârsta sărbătoritului, nu poți da greș cu baloane și ghirlande colorate, confetti și baloane în formă de cifre sau litere care formează mesaje originale.
Așadar, fie că petrecerea va avea loc acasă sau în oraș, ține cont de decor și încearcă să personalizezi spațiul cât mai mult.
6. Tortul
Momentul tortului este punctul culminant al oricărei petreceri. Prin urmare, dacă vrei să faci o surpriză genială sărbătoritului, pregătește-i un tort tematic, care să reflecte o pasiune puternică pe care o are sau care să spună ceva despre el.
Poate fi vorba despre un serial preferat, un gen de muzică, o echipă sportivă, o activitate sau un hobby. Imaginația este singura limită!
7. Cadourile
Pe lângă surpriza unei petreceri special organizate pentru el, sărbătoritul trebuie să primească și un cadou memorabil. Pentru a reuși să îi oferi ceva grandios, la care știi că visează de multă vreme, propune-le tuturor invitaților să contribuie la un cadou comun.
În final, toate aceste aspecte îți vor servi drept ghid pentru organizarea unei petreceri perfecte, la care toată lumea se va simți minunat!