Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Cu roșiile bio de la Podravka, sosul nu-i un simplu sos, este unul savuros. Rețetă sos de roșii

Cu roșiile bio de la Podravka, sosul nu-i un simplu sos, este unul savuros! Rețetă sos de roșii

Îți este dor de gustul acela proaspăt și dulceag al roșiilor abia culese, dar încă nu a venit vremea lor. Știm unde găsești ceea ce cauți, și e mai simplu decât și mai accesibil decât îți imaginezi! Este în conservele de Roșii Decojite Bio sau Rosii Cuburi Bio de la Podravka. Sunt roșii cultivate în ferme ecologice, coapte suficient sub soarele cald al Mediteranei, a căror procesare se realizează în 24 de ore de la recoltare, ceea ce contribuie la plinătatea gustului, la acea aromă intensă, naturală.

Produsele de tomate BIO Podravka au eticheta ecologică a Uniunii Europene și numărul de cod al organismului de control, care sunt o garanție a siguranței și a calității lor superioare. Indiferent dacă pregătești o supă de roșii catifelată, un sos cremos pentru paste sau o tocăniță aromată, roșiile decojite Podravka îți vor transforma preparatele în adevărate delicii culinare.

Cu roșiile bio de la Podravka, sosul nu-i un simplu sos, este unul savuros! Rețetă sos de roșii

Rețetă sos de roșii

Ai poftă de o gustare care să te facă să simți deja aer de vacanță încă de pe acum? Ceva care să-i intrige și să-i facă pe cei care nu știu ce ingrediente ai folosit, să te întrebe, mirați și totodată încântați: „Dar ce ai pus în sosul ăsta?!” Îți vom oferi rețeta unui sos de roșii cu nuci și busuioc, pe care îl poți servi fie pe felii de pâine prăjită (celebrele bruschetti), fie pe paste.

Este un sos cremos și bogat în arome, de care n-ai cum să nu te îndrăgostești de la prima degustare.

Ai nvoie de: o conservă Roșii Decojite Bio de la Podravka, o ceapă mică, tocată fin, doi căței de usturoi, două linguri ulei de măsline extravirgin, zece nuci mărunțite, o linguriță de zahăr brun (opțional, pentru echilibrarea acidității), o linguriță de oregano uscat, 4-5 frunze de busuioc proaspăt, sare și piper după gust.

Cum se prepară

1. Într-o tigaie, călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii.
2. Adaugă roșiile decojite și pasează-le ușor cu o furculiță sau cu un blender de mână.
3. Adaugă oregano, sare, piper și zahărul brun. Lasă sosul să fiarbă la foc mic timp de 15 minute.
4. Adaugă nucile mărunțite și amestecă bine.
5. La final, adaugă frunzele de busuioc rupte și mai lasă doua minute pe foc.
6. Servește peste paste, bruschete sau ca dip pentru legume coapte.

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.