cea mai performantă fabrică de procesare a cărnii din centrul Europei
Transavia Alba Iulia, liderul pieţei de carne de pui din România, inaugurează o nouă fabrică de procesare – cea mai performantă din centrul Europei – care dispune de echipamente tehnologice de ultimă oră, reprezentând o investiţie de peste 17 milioane de euro. Odată cu noua fabrică, Transavia lansează două branduri noi: brandul Frateus, de cârnăciori din carne de pui, şi brandul Ella Bella, de produse premium gata preparate din piept de pui. Produsele Frateus sunt rezultatul unei tehnologii revoluţionare, europene în adevăratul sens al cuvântului, iar în locul clasicelor membrane naturale sau din plastic, cârnăciorii sunt acoperiţi cu o membrană de colagen. Preparatele, ambalate şi apoi pasteurizate, sunt realizate după reţete internaţionale de succes. Prin acest brand, Transavia intră în categoria mezelurilor fiert-afumate.
Produsele Ella Bella realizate din piept de pui sunt obţinute prin coacere, cea mai sănătoasă şi mai modernă metodă de preparare termică a alimentelor. Gama de nuggets, cordon bleu, burger şi sniţel se adresează celor care nu vor să îşi irosească timpul sau imaginaţia în bucătărie şi doresc o masă gustoasă şi sănătoasă în orice moment al zilei.
“Prin cele două noi game de produse preparate din carne de pui, realizate după reţete originale, potrivite în orice moment al zilei, dorim să venim în întâmpinarea noilor tendinţe de consum: interesul crescut pentru o alimentaţie sănătoasă şi lipsa timpului de aşteptare”, declară Ioan Popa, managerul general Transavia. “Avem intenţii serioase şi pentru export, putem produce cantităţi importante de produse procesate din carne de pui pentru întreaga Europă”, continuă managerul Transavia.
În 2007 Transavia a realizat o cifră de faceri de afaceri de 50 milioane de euro şi profit de 8 milioane de euro, iar in 2008 se estimează o creştere a cifrei de afaceri de 100%, la 100 milioane de euro.
{mosloadposition user10}