„Licenta pentru Speranta”
Cluj-Napoca, România, 18 martie 2010. CoSoSys, dezvoltator de vârf de soluţii de securizare a dispozitivelor de stocare portabile şi a porturilor, împreună cu Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie lansează astăzi campania „Licenţă pentru Speranţă” (License to Hope), prin care urmăreşte strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor proveniţi din medii defavorizate, oferindu-le acestora o şansă la educaţie şi astfel la un viitor mai bun.
Copiii incluşi în programul FRCCF se luptă zilnic cu lipsa unui adăpost primitor şi a unor îndrumări potrivite. Misiunea FRCCF este sprijinirea acestor copii vulnerabili şi marginalizaţi, pentru ca ei să crească într-un mediu familial protector, să beneficieze de educaţie şi de serviciile medicale de care au nevoie. Scopul campaniei „Licenţă pentru Speranţă” (//www.licensetohope.com), este oferirea a 50 de laptopuri echipate complet copiilor din programul FRCCF, alături de finanţarea şi susţinerea unui curs de educare în utilizarea corespunzătoare a calculatorului.
Pe parcursul a 4 luni, până la data de 15 iulie 2010, compania CoSoSys va dona 50% din sumele provenite din vânzarea licenţelor pentru softul de securizare a porturilor USB, Secure it Easy, pentru a strânge fondurile necesare pentru crearea şi susţinerea centrului de educare din cadrul FRCCF. Fiecărei persoane i se acordă astfel posibilitatea de a contribui la oferirea unei şanse la educaţie şi astfel la un viitor mai bun pentru copiii cu o situaţie precară, beneficiind în acelaşi timp de o soluţie eficientă pentru securitatea datelor şi a calculatoarelor personale.
„Cu aceste 50 de laptopuri primite în urma campaniei „Licenţă pentru Speranţă” dorim să creăm un centru de educare în cadrul fundaţiei, în care aproximativ 150 de copii cu varste peste 7 ani vor primi anual îndrumarea şi educaţia necesară, oferindu-li-se posibilitatea de a învaţa liber, de a crea, a se conecta şi descoperi o lume nouă, plină de oportunităţi pentru faurirea unui viitor mai bun”, explică Paula Beudean, reprezentant al Fundatiei Române pentru Copii, Comunitate si Familie.
„Campania „Licenţă pentru Speranţă” îmbină dorinţa noastră de a ajuta cu valoarea pe care Secure It Easy o aduce clienţilor; astfel îşi propune nu doar educarea copiilor ce provin din familii cu posibilităţi reduse, ci şi continuarea eforturilor noastre de educare a oamenilor, în general, în ceea ce priveşte importanţa securităţii calculatoarelor si protejarea datelor”, afirmă Roman Foeckl, CEO al companiei CoSoSys. „Participând la această campanie, contribui atât la un viitor mai bun al copiilor de la FRCCF, cât şi la siguranţa mediului propriu de lucru. Cu cât vor fi mai mulţi cei care înţeleg acest dublu beneficiu, cu atât sunt mai mari şansele de reuşită ale campaniei”.
Secure it Easy este o soluţie software destinată companiilor mici şi mijlocii, dar şi utilizatorilor de acasă, ce asigură controlul şi securizarea porturilor computerelor de oriunde – la birou, acasă, sau în timpul călătoriilor. Aplicaţia vă protejează eficient de pierderea sau furtul datelor atunci când conectaţi la PC sau laptop dispozitive de stocare portabile, precum stick-urile USB, cardurile de memorie, iPod-uri, camere foto, telefoane mobile şi multe altele. Pentru a testa în mod gratuit Secure it Easy pentru 30 de zile, vizitaţi //www.endpointprotector.com/en/index.php/products/secure_it_easy.
Despre FRCCF
FRCCF activează în domeniul protecţiei drepturilor copilului de peste 12 ani. În centrele comunitare din Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare şi Câmpia Turzii primesc ajutorul şi îngrijirea de care au nevoie în jur de 700 de copii care provin din cele mai sărace familii din aceste oraşe. Misiunea FRCCF este protejarea drepturilor copiilor, astfel încât aceştia să crească într-un mediu familial protector, să beneficieze de educaţie şi de serviciile medicale de care au nevoie. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.frccf.org.ro.
Despre CoSoSys
Compania CoSoSys este specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reţelelor şi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaţiilor include funcţii de la protejarea prin parolă şi sincronizarea datelor, până la împiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataşate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricanţii de hardware de talie mondială, dar şi direct către utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe //www.CoSoSys.com şi //www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucură de o creştere continuă a numărului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul în Cluj-Napoca, România, şi are reprezentanţi de vânzări în Statele Unite şi Germania.
Pentru mai multe detalii despre campania „Licenţă pentru Speranţă” (License to Hope) vizitaţi: //www.licensetohope.com/.
{mosloadposition user10}