Catalyst România Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din regiune, se alătură demersurilor de internaționalizare ale Code of Talent și se afirmă încă o dată ca un susținător al ecosistemului romanesc de startup-uri de tehnologie.
Investiția Catalyst sprijină lansarea unei noi generații a platformei care înglobează tehnologii avansate de inteligență artificială și machine learning
„De la primul contact cu start-up-ul, am fost impresionați de nivelul ridicat al înțelegerii segmentului Learning & Development, de motivația fondatorilor, precum și de complexitatea platformei, de facilitățile de gamificare sau învățare colaborativă deja implementate cu succes în corporații sau companii de training din România și numeroase alte țări. Suntem convinși că, odată cu investiția Catalyst România, Code of Talent își va accelera expansiunea și va deveni una dintre cele mai utilizate platforme de micro-learning din Europa”, afirmă Alin Stanciu, Partener Catalyst România.
Code of Talent este o soluție destinată instruirii angajaților, cu ajutorul căreia orice tip de conținut (materiale de curs, manuale, proceduri etc.) precum și programe de business (de ex. campanii de vânzări, programe pentru angajați, lansări de produs etc.) pot fi transformate în secvențe de învățare și aplicare bazate pe micro-sarcini (microlearning). Aceste micro-sarcini, care pot fi rezolvate de pe desktop sau telefonul mobil, într-un interval de timp de circa 3 până la 7 minute, se integrează astfel, în viața de zi cu zi a participanților, ajutându-i să învețe într-un timp mai scurt și fără efort.
Conceptul de microlearning se bazează pe ample dovezi științifice care arată că oamenii asimilează mai ușor și mai bine informații, dacă acestea sunt livrate în calupuri mici și dacă există feedback de la trainer/manager. Rezultate și mai bune se obțin dacă ei fac schimb de idei și experiențe în cadrul unei comunități. Astfel, microlearning-ul se pretează cel mai bine unor procese clar definite ale companiilor, care combină nevoia de învățare sau transferul de cunoștințe cu nevoia de aplicare practică.
Viziunea Code of Talent: transformarea modului în care training-ul se adaptează la noua realitate a muncii și accelerarea expansiunii globale în 2022
“Această rundă de investiție Serie A are o importanță strategică pentru accelerarea procesului de expansiune globală a Code of Talent. Tocmai de aceea, ne bucurăm să îi avem parteneri pe cei de la Catalyst România pentru valoarea adăugată pe care contăm ca rezultat al experienței și competenței echipei lor. În 2022, ne propunem să ne dezvoltăm prezența în piețe cheie, să creștem numărul de parteneriate strategice și să adăugăm noi clienți în portofoliul Code of Talent, alături de nume importante deja existente precum Coca-Cola Japonia, Bosch, Porsche, National Bank of Greece, BAT, Banca Transilvania, OTP Bank, Door Training International și mulți alții,” a declarat Vlad Grigoriu, CEO, Code of Talent.
Inovare continuă susținută de un ritm alert de creștere
Fiind într-o deplină sinergie cu ultimele tendințe din piață de learning & development, începând cu T1 2022, Code of Talent va începe integrarea noilor tehnologii în platforma de microlearning pentru a ajuta utilizatorii (traineri, manageri de resurse umane, specialiști L&D) să genereze într-un mod automat secvențe de învățare, pornind doar de la un material al clientului. Totodată, vor fi implementate modulele de machine learning pentru a maximiza experiența cursanților și eficiența programelor de training. În retrospectivă, anul 2021 a fost marcat de o continuă creștere a numărului de utilizatori, care a ajuns la 100.000, precum și de extinderea internațională, platforma fiind astăzi disponibilă în nu mai puțin de 18 limbi.
Code of Talent este recunoscută la nivel internațional și a câștigat numeroase premii, precum: TOP LMS pentru Microlearning (eLearning Industry) sau Top LXP (Learning Experience Platforms) de urmărit în 2021 (Training Industry).
Despre Code of Talent
Code of Talent este platformă digitală de microlearning care ajută companiile și trainerii să transforme „a ști” în „a face” prin gamificare, învățare socială și feedback constant, crescând gradul de implicare a participanților și conducând la o rată de finalizare a cursurilor de până la 10 ori mai mare decât în cazul platformelor convenționale de e-learning. Prin orientarea către dezvoltarea de comportamente practice, Code of Talent conectează în timp real instruirea angajaților cu procesele de business, generând rezultate măsurabile pentru organizații. Platforma Code of Talent este disponibilă în peste 18 limbi, având clienți în 4 continente. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.codeoftalent.com.
Despre Catalyst România
Catalyst România este un investitor de capital de risc în companiile românești de tehnologie care au potențialul de a deveni lideri regionali sau challengeri globali, investind în prezent din fondul său de a doua generație, Catalyst România Fund II, după ce a strâns și a investit cu succes în trecut primul venture tech românesc, fond susținut de inițiativa JEREMIE România, începând din 2012.
Echipa formată din Marius Ghenea, Alin Stanciu, Jozsef Kover, Alina Georgescu și Antonela Dragomir, va continua să vizeze în primul rând investițiile în sectoare cu creștere ridicată, marcate de dezvoltarea noilor tehnologii, susținute de expansiunea internetului, a noilor canale digitale de mass-media și comunicații. Catalyst România este susținut de 3TS Capital Partners, care servește că o extensie a echipei Catalyst și oferă suport de expansiune internațională pentru companiile din portofoliu din Europa și SUA. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.catalystromania.ro.
Despre EIF
Fondul European de Investiții face parte din Grupul Băncii Europene de Investiții. Misiunea sa centrală este de a sprijini microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii din Europa prin acces la finanțare. EIF dezvoltă instrumente de capital de risc și de creștere, garanții și instrumente de microfinanțare, care vizează în mod specific acest segment de piață. Prin rolul său, EIF promovează obiectivele UE în sprijinul inovării, cercetării și dezvoltării, antreprenoriatului, creșterii și ocupării forței de muncă.
Despre Programul de acțiuni InnovFin
Programul InnovFin Equity – administrat de EIF – face parte din „InnovFin – Finanțarea UE pentru inovatori”, o inițiativă lansată de Comisia Europeană (CE) și Grupul BEI în cadrul Orizont 2020. InnovFin Equity oferă investiții de capital și co -investiții către sau alături de fonduri de investiții, concentrându-se asupra companiilor aflate în stadiile incipiente de dezvoltare, care operează în sectoare inovatoare acoperite de Orizont 2020. Scopul este dezvoltarea unui portofoliu extins de fonduri, mobilizând 4-5 miliarde EUR de investiții în întreprinderi înființate sau active în țările asociate UE și Orizont 2020.
Despre Jeremie România
JEREMIE România este un set de instrumente financiare finanțat inițial din fonduri structurale ale României din perioada de programare 2007-2013. La finalul perioadei de programare, în temeiul unui nou acord semnat în septembrie 2020, FEI continuă să gestioneze, pentru și în numele Guvernului României, fonduri rambursate din implementarea inițială, denumite Resurse Rambursate JEREMIE.