“Bucatarescu” debuteaza sambata, 16 martie, la Kanal D!
Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii “WOWbiz”, si Cristina Siscanu, sotia acestuia, sunt invitatii primei editii a show-ului culinar
Sambata, 16 martie, de la ora 11.30, debuteaza la Kanal D cel mai fresh cooking show al momentului, “Bucatarescu”, prezentat de Dan Silviu Boerescu. Cu o abordare cultural-istorica si practica, “Bucatarescu” le demonstreaza telespectatorilor cat de simplu e sa gatesti cu pasiune. In fiecare sapatamana, invitatii speciali ai lui Dan Silviu Boerescu vor dezvalui secrete culinare, vor spune povesti despre bucate si va vor purta prin lumea nebanuita a gusturilor speciale.
“Mancarea este o certitudine savuroasa, iar a pregati mancare este, deopotriva, un exercitiu de creativitate si o strategie de combatere a stresului cotidian. In bucatarie, reconstruiesti un univers fascinant de arome, gusturi si culori, te simti asa cum se simtea Dumnezeu insusi in weekend!”, a spus Dan Silviu Boerescu.
“Bucatarescu” va cerceta marile bucatarii ale Romaniei si ale Europei, va aduce in fata telespectatorilor somitati gastronomice, va parcurge adevarate ritualuri initiatice la locurile de origine ale celor mai provocatoare ingrediente culinare.
“Ne vom lua libertatea de a reface si modifica marile retete, oferind si sfaturile practice cu ajutorul carora orice pasionat de gastronomie va reusi sa reproduca la el acasa meniurile din emisiune!”, a adaugat Dan Silviu Boerescu.
In prima editie, Madalin Ionescu si sotia lui, Cristina Siscanu Ionescu, sunt invitati la masa pregatita de Dan Silviu Boerescu. Cu ce meniu delicios a reusit Dan sa-i surprinda, dar si ce parere au acestia despre bucatele pregatite, veti afla sambata, incepand cu ora 11.30, la Kanal D.
Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 11.30, cel mai fresh cooking show al momentului, “Bucatarescu”, prezentat de Dan Silviu Boerescu, la Kanal D.
Despre Dan Silviu Boerescu:
Dan Silviu Boerescu este scriitor, jurnalist, editor, blogger, realizator TV, realizator de show-uri culinare live. A lansat o serie de carti de gastronomie: “Bucate de aur din Apuseni” (2010), “Alfabetul mancarii sanatoase. 375 ingrediente. 473 retete” (2011), “Istoria erotica a micului dejun, 169 dimineti culinare cu nevasta mea” (2008). Din mai 2010, detine blogul de cooking www.bucatarescu.ro. A condus peste 20 de publicatii printre care Playboy (1999-2010) si Tabu (2011-prezent), infiintand si publicatiile de specialitate dedicate gastronomiei – Playboy Fusion si Tabu Fusion.