Marți, 7 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1
Marți, 7 iunie, de la 20.30, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”. Trei concurenți se vor întrece pentru premiul de 30.000 de euro și titlul de învingător. Luni seară, în urma celor două probe din semifinală, Cătălina Amarghioalei, Cristi Șerb și Mircea Farcaș au fost desemnați finaliști ai primului sezon al show-ului.
Așa se face că în finală, fiecare chef intră cu câte un reprezentant: Cătălina va avea parte de susținerea foștilor colegi din echipa roșie, Cristi se va baza pe sprijinul celor din echipa gri, iar Mircea se va bucura de aportul adus de cavalerii din echipa neagră. Emoțiile și orgoliile ajung acum la cele mai înalte grade, iar chefii sunt cu nervii tot mai încordați. Proba finalei îi va aduce pe cei trei concurenți față în față cu unii dintre cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, care vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs. Sunt oameni cu experiență impresionantă în domeniu, școliți în străinătate, oameni care au gătit pentru vedete internaționale și sunt recunoscuți ca fiind bucătari de top în România. Ei sunt cei care vor degusta preparatele din finală și vor alege câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, astfel că nerăbdarea și emoțiile vor fi copleșitoare nu numai pentru finaliști, ci și pentru cei trei chefi.
Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla marți de la 20.30.
Despre finaliști
Cătălina Amargheoalei – are 29 de ani și este din Iași
Cătălina a venit în concurs decisă să câștige. Vrea să-i demonstreze mamei sale că are talent și că poate reuși să-i convingă pe chefi să îi dea votul lor de încredere. Este de meserie bucătar și spune că odată intrată în bucătărie, se transformă total. Își dorește foarte mult să ajungă un bucătar bun și să lucreze într-un restaurant de renume.
Cristian Șerb – are 22 de ani și este din București
Cristian a avut în viață noroc de 2 miliarde, pe care i-a câștigat la casino, din întâmplare, bani cu care și-a cumpărat un apartament. Muncește ca bucătar și pune multă pasiune în ceea ce face și crede cu tărie că menirea lui este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel.
Mircea Farcaș – are 22 de ani și este din Brașov
Mircea a crescut fără tată, pe care nu l-a cunoscut, iar mama sa a murit acum câțiva ani. Pasiunea pentru bucătărie a început de când avea 14 ani. A crescut de la o vârstă fragedă într-un ONG și astfel a învățat să se gospodărească singur. A ales să se facă bucătar, iar în liceu dirigintele lui l-a ajutat să facă practică la cele mai bune hoteluri din Sibiu.