Din septembrie, noua colectie de magneti turistici, la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti
Din luna septembrie, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti propune cea mai noua si mai surprinzatoare colectie de obiecte miniaturale: magnetii turistici din portelan pictat manual.
Magnetii surprind instantanee ale Bucurestiului turistic prin imagini care redau Ateneul Roman, Biserica Stavropoleos, Lupoaica cu pui de la Piata Romana, Muzeul Satului sau Palatul Parlamentului.
Stilul jucaus si migala cu care este spusa fiecare poveste a artistilor de la Wagner Arte Frumoase si Povesti se regaseste si pe micile obiecte – suvenir pentru turisti. “Am constatat ca un turist in Romania poate achizitiona cel mult un obiect destul de rudimentar lucrat, din plastic, cu chipul lui Dracula inscriptionat, ca amintire de calatorie de aici. Asa s-a nascut ideea noastra de a propune primii magneti turistici care sa surprinda Romania intr-o ipostaza mai nuantata si care sa promoveze Bucurestiul, in randul prietenilor celor care se intorc cu magnetii acasa, ca o destinatie similara marilor capitale europene”, spune Ana Wagner, proprietara magazinului Wagner Arte Frumoase si Povesti.
Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti intentioneaza sa comercializeze noii magneti din portelan in magazinul propriu de pe Bdul Carol 39 sector 2 (zona Rosetti-Armeneasca), in hotelurile de lux si in destinatiile turistice din Capitala (muzee si alte locatii).
Ca toate initiativele Wagner Arte Frumoase si Povesti, noile obiecte miniaturale din portelan propun arta romaneasca, de data aceasta nu numai pentru romani, ci pentru toti cei care viziteaza Bucurestiul contemporan si care isi cauta timp pentru povesti si amintiri ale starilor de bine.
Despre Ana Wagner
Ana Wagner este singurul artist roman care traduce arta pura (grafica, pictura, etc.) pe obiecte de portelan fin, lucrate manual. Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice, farfurii, bijuterii din portelan fin, acum si pe magneti turistici, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.
Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat de oferte.
Prin noua propunere, ca prin intreaga activitate a Anei Wagner, incercam sa educam si sa aducem publicul catre un anumit tip de frumos, sa le oferim alternative si stari de bine venite din trairile artistilor.
Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta iar printre subiectele sale preferate de grafica se numara pisicile calatoare, plantele fantastice, casutele de poveste, printese exotice…
{mosloadposition user10}