In emisiunea “Bucatarescu” de sambata, 30 martie, de la ora 11.30, Dan Silviu Boerescu va invata cum sa gatiti din placere si cu femei frumoase in apropiere. Olga Vintaniuc, model si pictorita din Republica Moldova, dezvaluie secretele unei “sube” rusesti. Suba este o salata delicioasa in care ingredientele principale sunt pestele afumat si sfecla, insotite de straturi de legume si oua fierte rase.
Reteta speciala a emisiunii este supa de bere a lui Bucatarescu! Legumele sunt pasate in blender, apoi se adauga berea si alte ingrediente pentru ca totul sa capete o savoare suplimentara. Cubuletele de bacon pot tine loc de crutoane! Ce ingrediente secrete va adauga Dan Silviu Boerescu in aceasta reteta inedita, aflati sambata, de la ora 11.30, la Kanal D.
Tot in aceasta saptamana, sunteti invitati la o ferma ecologica de langa Breaza, unde Bucatarescu este initiat in arta prepararii casului, a cascavalului si a carnii crud-uscate. De asemenea, veti cunoaste si locul unde se face cel mai bun berbecut marinat din lume, insotit de o paine de casa cu chimen, aburinda!
Nu ratati, sambata, 30 martie, de la ora 11.30, cel mai fresh cooking show al momentului – “Bucatarescu”, prezentat de Dan Silviu Boerescu, la Kanal D.