Sediul Băncii Transilvania dedicat clienţilor Private Banking, aflat în Bucureşti, combină bankingul cu arta. Prin colaborarea pe care banca o are cu galerii de artă şi case de licitaţii prestigioase din ţară – precum Artmark, Galeria Quadro şi Art Yourself – în sediul BT sunt expuse lunar colecţii ale unor artişti contemporani. Mai mult decât atât, lucrările pot fi achiziţionate.
Conceptul acestui sediu BT are la bază un design modern şi elegant, în culori neutre, tablourile adăugând rafinament locaţiei.
Banca Transilvania susţine arta
Îmbinând arta cu bankingul, Banca Transilvania încurajează pictorii contemporani, cât şi investiţiile în artă. Până acum, în sediul BT au fost expuse lucrări ale unor artişti precum Francisc Chiuariu, Fürjesi Csaba, Anghel Negrean, Mihail Coşuleţu şi Marcel Lupşe. Prin divizia sa de Private Banking, banca şi-a propus, pe viitor, extinderea colaborării cu galeriile de artă din ţară, pentru susţinerea noii generaţii de artişti şi a pictorilor consacraţi.
In calitate de promotor al artei, Banca Transilvania a demarat, în iunie a.c., împreună cu Certinvest, un parteneriat între artă şi banking, în premieră pe piaţa autohtonă. Fondul de investiții Certinvest Artă Românească este disponibil inclusiv clienţilor de Private Banking ai Băncii Transilvania, care au posibilitatea de a-şi diversifica portofoliile de investiţii, dar şi de a-şi spori randamentul pe termen mediu.
Private Banking marca BT: servicii premium pentru oameni premium
Prin divizia sa de Private Banking, BT se adresează persoanelor fizice care au resurse mai mari de 100.000 de euro în cont, precum şi celor care investesc sume semnificative în produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania. De asemenea, beneficiază de private banking posesorii de carduri premium şi cei mai mari clienţi ai Sucursalei BT Cipru.
Aproape 2.000 de clienți Private Banking lucrează cu Banca Transilvania, valoarea totală a portofoliului fiind de 450 milioane euro.