Începutul lunii iulie aduce o nouă premieră marca Antonio Passarelli pe micul ecran autohton, la TV Paprika: sezonul 2 din „Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli” (producție 2018). Noul sezon are un total de 20 de episoade, care vor fi difuzate pe post de luni până vineri, de la ora 19:30, din 2 iulie încolo (fiecare episod poate fi văzut și în reluare, a doua zi, de la 11:30).
Emisiunea îi dă simpaticului bucătar de origine italiană ocazia de a ne invita, în miez de vară, într-o excursie culinară în țara lui natală.
În cadrul formatului, putem descoperi rețetele sale preferate și modul corect de preparare al mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum să facem spaghete carbonara perfecte, un risotto cremos, antipasti rapide și multe deserturi delicioase.
Pentru că Antonio cunoaște foarte bine cu ce se mănâncă bucătăria Italiei, învață și telespectatorii care sunt ingredientele de bază, condimentele și stilul de gătit preferat în diferitele regiuni ale țării amintite. În bucătăria lui, învățăm direct de la sursă practici pe care acesta le-a dezvoltat pe parcursul anilor sau feluri pe care le-a învățat chiar de la mama lui, și ea o bucătăreasă de nota 10! Cum ar fi pane pomodoro – „pâine cu roșii frecate făcută de mama. Așa luam eu micul-dejun la 5 după-amiaza” – felul care îi aduce aminte de copilărie, povestește Antonio.