Christine Lister-Ford
Editura Herald
Analiza Tranzactionala le suna multora cunoscut – cel putin la modul "am auzit despre". Dar ce presupune in fapt AT? In ce imprejurari este utila analiza tranzactionala? Cine o poate utiliza si cum?
Iata doar o mica parte din intrebarile la care se raspunde prin continut in lucrarea Analiza Tranzactionala – Psihoterapie & Consiliere. Lucrarea se adreseaza atat studentilor in domeniu, cat si celor care doresc sa afle mai multe despre AT.
Ceea ce cu siguranta sa va placa la aceasta carte este faptul ca informatia nu este prezentata doar la nivel teoretic, ci se pune un mare accent pe partea practica. As putea spune chiar ca nu puteti citi si intelege cu adevarat cartea si notiunile cuprinse in paginile ei fara a pune in practica si aceste exercitii. Acest lucru este unul bun intrucat se asigura astfel o intelegere mai clara a informatiilor.
"Urmand modelul reprezentativ al lucrului cu clientul, cartea descrie elementele cheie ale analizei tranzactionale si elementele constitutive de baza ale acesteia – stari ale eului, tranzactii, jocuri si scenarii. Fiecare concept sau tehnica este introdusa in fiecare etapa necesara din procesul de consiliere si este ilustrata prin exercitii. Cititorii isi pot astfel construi baza de cunoastere si abilitati in tandem cu intelegerea procesului de consiliere."
Multe argumente pentru a citi cartea – astfel ca nu ne ramane decat sa va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.