Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat, la începutul lunii ianuarie, secţiunea specială Ştiri cu gust, ce cuprinde materiale jurnalistice din domeniul gastronomic.
Continuând să îşi diversifice domeniile de informare, AGERPRES în parteneriat cu Sărbătoarea Gustului, propune partenerilor şi publicului larg o nouă abordare a ştirilor despre produse alimentare, despre originile şi prepararea acestora, încercând să aducă un plus de promovare pentru un mod de viaţă sănătos şi echilibrat.
De la Reţete vechi de 100 de ani, până la concursuri culinare internaţionale, secţiunea Ştiri cu gust oferă cititorilor ştiri, articole, fotografii şi materiale video inedite care îmbină noţiuni de nutriţie, cu arta culinară şi cu tradiţii din întreaga lume.
Ştirile cu gust pot fi accesate la linkul //www.agerpres.ro/stiri-cu-gust, pentru limba română, şi la linkul //www.agerpres.ro/news-with-taste, pentru limba engleză. De asemenea, hashtagurile AGERPRES de pe reţelele sociale, Facebook şi Twitter, vor fi #stiricugust şi #newswithtaste.
{mosloadposition user9}