EBS Romania împlineşte pe 1 iunie 6 ani de existenţă şi de dezvoltare continuă în industria de software, ajungând în prezent o companie cu peste 130 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de Euro.
EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. În cei 6 ani s-a consolidat o echipă foarte bună de specialişti – economişti şi programatori cu experienţă –, care numără acum peste 130 de angajaţi, cu o vârstă medie de 30 de ani. Profesionalismul echipei a făcut posibilă dezvoltarea şi poziţionarea pe piaţă a unui sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, care se află în topul primilor 10 ofertanţi de soluţii ERP din România.
“Această creştere accelerată a portofoliului de clienţi nu ne suprinde, în contextul apropierii aderării la UE şi deci al intrării pe o piaţă unică puternic concurenţială. Este o dovadă în plus că firmele româneşti acordă o importanţă sporită investiţiilor pe termen lung, singurele care le pot asigura supravieţuirea pe o astfel de piaţă. Implementarea unui sistem informatic de tip ERP, cum e sistemul Clarvision, aduce eficienţă sporită şi o mai mare competitivitate, care rezultă din optimizarea proceselor interne şi dintr-o reactivitate crescută la semnalele pieţei." – Daniel METZ, Director general
Din luna martie a acestui an, EBS Romania este partener certificat Microsoft de tipul Gold (Gold Certified Partner). Gold Certified Partner este cel mai înalt nivel de certificare Microsoft, la care se accede după dovedirea de competenţe clare tehnice şi umane.
EBS este activă pe piaţa internaţională ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) şi dezvoltarea de aplicaţii software la cerere. Divizia de Nearshore are un portofoliu de clienţi care include firme mari din Germania, SUA, Danemarca, Grecia, Elveţia, cum ar fi: DKV Düsseldorf, GIP Offenbach, DaimlerChrysler Graz, Softlab München, Emprise München, Intec Hechingen, Itella Frankfurt, Benteler Paderborn, SHS Systech Kastl, DataGlobal Gaildorf, etc. Printre proiectele notabile derulate până în prezent se numără servicii de document management (prelucrarea documentelor legislative) pentru Comisia Europeană, precum şi mentenanţa platformei Intranet a BMW prin care distribuitorii de autoturisme BMW din lumea întreagă comunică între ei.
Cifra de afaceri a grupului de firme EBS a crescut an de an, de la înfiinţare până în prezent, atingând în 2005 un nivel de 1,9 mil. Euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 60% faţă de 2004. Profitul grupului s-a dublat comparativ cu anul de bază 2004. Grupul de firme EBS îşi propune ca obiectiv financiar pe 2006 depăşirea unei cifre de afaceri de 2 milioane Euro.
"Până la sfârşitul acestui an sperăm să obţinem o creştere a numărului de clienţi cu 40% faţă de 2005, concomitent cu o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 30%.” – Daniel METZ, Director general
{mosloadposition user10}